VAN / TUŞBA - Mevlana İlkokulu

Mrt

Van Valiliğinin organize ettiği akrobasi gösterisinde öğrencilerimiz keyifli anlar geçirdi. Organizasyonu hazırlayan bütün paydaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat:10.00'da deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 2/B sınıfı seçilmiştir. 2/B sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Maksut SAYÇİÇEK'e emeği için teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında 5-9 Şubat tarihleri arasında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 4/A sınıfı seçilmiştir. 4/A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Zeynep BABAT'a emeği için teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılının 2. döneminin başlaması nedeni ile değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmemizi temenni ediyoruz.

Ara

Rehber öğretmenlerimiz Nuray TOPRAK ve Şükrü FIRAT'a hazırlamış oldukları panolar için teşekkür ederiz.

Kas

• Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümünde tarifsiz bir özlem içinde anıyor, zor şartlar altında, zamanın ötesindeki vizyonu ile kurduğu Cumhuriyet’i 100’üncü yılına taşımanın gururunu yaşıyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Mevlana Ortaokulu'nda da yapılan törenle kutlandı.

100. yıl kutlama törenini hazırlayan öğretmenlerimize ve kutlama programında yer alan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' hedefiyle manda ve himayeye karşı duran milletimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın onuru, gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...

Eyl

Okulumuz öğrencileri beden eğitimi öğretmeni Hüseyin BAYAR eşliğinde Spor Van Projesi açılış törenine katıldılar.

Haz

Bocce Van 1.' liği ve ardından bölge finallerinde gelen dereceden sonra Türkiye Finalleri'ne gitmeye hak kazanan bocce takımımız finallerin gerçekleştirileceği Ankara'ya doğru yola çıktı. Takımımıza ve hocalarımıza turnuvada başarılar dileriz.

Haz

Van Valisi Ozan BALCI, Kitap Van Projesi kapsamında ziyaret ettiği okulumuzda kütüphane açılışını yaptı. Sonrasında öğretmenlerle bir araya geldi ve öğrencilerimizle birlikte derse katıldı. Kendisini ziyareti için okul olarak teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için görsel sanatlar öğretmenimiz Kezban ÇETE okul panosunu hazırladı. Kendisine emekleri ve bu güzel çalışma için teşekkür ederiz.