VAN / TUŞBA - Mevlana İlkokulu

May

Anaokulu öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ve müdür yardımcısı eşliğinde 3 Mayıs 2023 tarihinde Van Kedi Evi'ni ziyaret ettiler.

Mrt

Kitap VAN projesi kapsamında gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında 4/A sınıfı öğrencimiz Ezem ERZENGİN ilkokul kategorisinde 2. olmuştur. Başarısı için kendisini tebrik eder sınıf öğretmeni Aysel EFE'ye desteği için teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel, okulumuz öğrencileri görsel sanatlar öğretmenimiz Kezban ÇETE öncülüğünde sergi açmıştır. Görsel sanatlar öğretmenimiz Kezban ÇETE'ye sergi için teşekkür ederiz.

VATAN UĞRUNA CANLARINI

FEDA EDEN TÜM ŞEHITLERIMIZI VE

ULU ÖNDER GAZI

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü

RAHMET VE MINNETLE

ANIYORUZ.

Mrt

Hepimizi üzen deprem felaketinden sonra 2 hafta verilen aranın ardından okulumuzun açılmasıyla şube öğretmenler kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Bep kapsamında eğitim gören öğrencilerimizin dersine giren öğretmenlerle müdür yardımcısı H. Çağrı ŞENARAS ve rehber öğretmen Şükrü FIRAT başkanlığında bu dönem yapılacak çalışmalar hakkında ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen deprem dolayısıyla tüm Türkiye'de eğitim öğretime 20 Şubat'a kadar ara verilmiştir.

Şbt

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki birçok ilimizi etkileyen depremdehayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,yarılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ock

Yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin yararlanabileceği tatil etkinlikleri dökumanı sisteme yüklenmiştir.

TATİL ETKİNLİKLERİ

Ock

Öğrencilerimiz Kızlar Kategorisinde İl 1. , Karma Kategoride İl 4. olarak okulumuza curling şampiyonluk kupasını getirdiler. Bu başarıda büyük emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin BAYAR'a teşekkür eder. Öğrencilerimizi başarıları için tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz kendi yetiştirdikleri tohumları 17 Ocak 2023 tarihinde toprakla buluşturdular. Projeyi yürüten ingilizce öğretmeni Neşe DENİZ'e çalışması için teşekkür ederiz.

Ock

Rehber öğretmenimiz Nuray TOPRAK tarafından öğretmenlerimize seminer verildi. Kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Van Valiliği'nin yürüttüğü "SporVan Projesi" kapsamında okulumuza spor malzemeleri teslim edilmeye devam ediyor. Proje kapsamında okullara yapılan destekler için Van Valiliği'ne teşekkür ederiz.

Ara

Erasmus+ Programı ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının artırılması amaçlanmakta olan program hakkında sınıf öğretmeni Lokman BABAT tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kendisine çalışması için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz E-twinning temsilcisi ingilizce öğretmeni Neşe DENİZ tarafından ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine yönelik E-Twinning semineri verildi. Proje yazımı ve e-twinning portalı kullanımını hakkında öğretmenleri bilgilendiren Neşe DENİZ öğretmenimize teşekkür ederiz.