VAN / TUŞBA - Mevlana İlkokulu

Nis

Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 5/A sınıfı seçilmiştir. 5/A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Eda ATMACA'ya emeği için teşekkür ederiz.

Tuşba İlçesi Zeka Oyunları Turnuvasında

Ortaokul Pentago Kategorisinde İlçe 1.'liği

Ortaokul Küre Kategorisinde İlçe 1.'liği

Ortaokul Reversi Kategorisinde İlçe 2.'liği

İlkokul Küre Kategorisinde İlçe 2.'liği

alan öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan öğretmenlerimiz Bülent İSTEMKAR ve Şükrü FIRAT'a teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Van'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlu Olsun.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 5/B sınıfı seçilmiştir. 5/B sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Esra UYSAL'a emeği için teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen askerlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 8/A sınıfı seçilmiştir. 8/A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Bülent İSTEMKAR'a emeği için teşekkür ederiz.

Mrt

Kutlama törenini hazırlayan matematik öğretmeni Arif Tevhid AKKUŞ'a ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni İskan FIRAT'a emeği için teşekkür ederiz

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 7/C sınıfı seçilmiştir. 7/C sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Yaşar İLERİ'ye emeği için teşekkür ederiz.

Mrt

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlu Olsun

Mrt

Van Valiliğinin organize ettiği akrobasi gösterisinde öğrencilerimiz keyifli anlar geçirdi. Organizasyonu hazırlayan bütün paydaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat:10.00'da deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 2/B sınıfı seçilmiştir. 2/B sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Maksut SAYÇİÇEK'e emeği için teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 2. döneminde faaliyete geçirdiğimiz "En Temiz Sınıf" uygulaması kapsamında 5-9 Şubat tarihleri arasında yapılan incelemeler sonucunda haftanın en temiz sınıfı 4/A sınıfı seçilmiştir. 4/A sınıfı öğrencilerini tebrik eder, öğrencileri sınıf temizliği konusunda duyarlı davranmalarını sağlayan sınıf öğretmenleri Zeynep BABAT'a emeği için teşekkür ederiz.